MUSLIM SHOP DI NILAI

Kami menawarkan pelbagai produk HALAL lagi THOYYIBAH di MUSLIM SHOPPE..sebagai makanan kesihatan dan rawatan alternatif!

Jagalah pemakanan semasa sihat!

Suffy Goat, Susu Ilham, Susu Halib's, Air zamzam, cuka kurma, cuka epal, pati delima, air minuman coklat, kopi sarang burung, habbatus sauda, produk agromas, rempah masakan, produk Hilal, Biosinar, kopi Sawda, susu kambing, madu Khaula, Khall dan berbagai lagi....

Anda perlukannya, kami sediakannya. Anda juga boleh order produk yang tidak terdapat dalam senarai kami, InsyaAllah kami dapatkannya...

Terima kasih kerana menyokong produk Muslim hasil tangan2 yang berzikir mengingati ALLAH!

Kini! Anda juga boleh menjadi peniaga barangan HALAL dengan modal yang berpatutan! Dapatkan barangan kami dengan harga borong sebagai langkah pertama!

Saturday, 10 November 2012

GABUNGAN MAKANAN SUNNAH UNTUK IBU HAMILDAN BERPANTANG

Saranan makanan sunnah untuk ibu hamil dan berpantang.

Harga pakej - RM115 + RM20 pos (semenanjung)


Habbatus Sauda 30gm - RM3.00

Secubit sehari, dikunyah, untuk meningkatkan imuniti ibu mengandung/berpantang serta memanaskan badan


          +


 Minyak zaitun RM13.00

Untuk diminum sesudu bagi melancarkan perjalanan jantung dan membakar kolestrol jahat.  Boleh disapu ke kulit perut dan lain2 anggota bagi mengurangkan selulit serta mengurangkan kegatalan akibat regangan.


+




Pati Kurma - RM15.00


Untuk menggalakkan penyediaan susu badan dan memberi tenaga.  Membantu membina saraf dan kecerdasan otak janin


     +



Pati Delima - RM15

Untuk diminum sesudu pagi atau malam - untuk meningkatkan kandungan darah dan menstabilkan tekanan darah.
Membaiki rahim selepas bersalin


        +




Kismis - RM10.00

Nabi Muhammad SAW bersabda: "Biasakanlah memakan kismis kerana kismis dapat menghilangkan kepahitan (empedu/cairan kuning), menghilangkan lendir, menyihatkan badan, membaguskan rupa, menguatkan saraf dan menghilangkan letih".
     +








Susu Halib's - RM28

Susu bercampur kismis dan kurma bagi membekalkan kalsium untuk ibu hamil serta menggalakkan pengeluaran susu badan











Satu kemestian untuk yang melahirkan...Keperluan pengurusan uri - penyediaan dari


Set asas untuk menguruskan uri.  Mudah dan menyempurnakan...
RM35

Kandungan:
Bekas tanah liat bertutup
Asam
Garam
Sarung tangan latex
Kain putih




Produk tambahan - kurma, air zam2 dan  madu!  

9 comments:

  1. semua yang di atas ni kita 1 set lah ye? RM120.00. Kena makan semua sekali ke atau ada yg lepas bersalin je dan sblm bersalin?

    ReplyDelete
  2. Semua boleh dimakan semasa mengandung dan selepas bersalin, ada khasiat untuk hamil dan pantang. contohnya, pati kurma disarankan untuk IQ anak dalam kandungan dan Insya Allah memudahkan kelahiran. Minyak zaitun jika disapu di bahagian kelamin boleh menambah keanjalan dan mengelakkan "tear" semasa kelahiran. dan banyak lagi khasiat setiap satu item di atas...

    ReplyDelete
  3. Salam...sy nk beli pati delima tu sj boleh x?

    ReplyDelete
  4. Wkm...boleh beli pati dlima saja. sila sms order to 0129528145. T. kasih

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum....ada e-mail x? sy nk btanya tentang pakej ibu hamil.

    ReplyDelete
  6. Waalaikumussalam, ada puan, dyusof@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
  7. Salam..saya nak tanya tentang pakej hamil jugak..ni email saya aien_nr@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. As Salam..Saya sedang mencari set pemakanan ibu hamil yang mengikut sunnah dan berminat untuk membeli set ini.Saya berada di area Shah Alam.
    Adakah harga ini masih kekal untuk August 2013? Dan adalah sukatan makanan untuk set ini adalah untuk bekalan sebulan atau bagaimana? Boleh tak encik emel maklumat lanjut kepada sy? noriha84@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...